Langdurig zieken, zeker deze die herstellend zijn van een burn-out, uiten veelal de wens om eens iets te kunnen doen, samen met anderen, in een ongedwongen, rustige sfeer, zonder vervelende vragen over hun persoonlijke situatie. En gewoon jezelf kunnen zijn…

Dat was de reden waarom om we een creatieve bijeenkomst organiseerden, op donderdag 22 juni in het Huis voor Werk te Ekeren. Tegelijk een try-out om te bekijken of we iets dergelijks als maandelijks weerkerend event kunnen inplannen.

De deelnemers voelden zich welkom. Zonder ‘in-spanning’ kon ieder aan haar/zijn kunststukje ‘werken’. Er werd geprobeerd en gelachen, over koetjes en kalfjes gepraat, zonder beoordelingen of negativiteit… Het werd een fijne, verbindende ervaring.

Wil je er volgende keer bij zijn? Het kan. Iedereen is welkom, ongeacht je achtergrond of ervaring. Je hoeft geen creatieve aanleg of ervaring te hebben. In het Huis voor Werk kan je samenkomen met gelijkgestemde mensen die begrijpen wat het betekent om soms geen zinvol antwoord te hebben op de vraag: “Hoe gaat het met je?”

Onze workshops zijn een ruimte waar je jezelf kunt uiten, zonder de druk om alles uit te leggen, zelfs als je nog steeds niet aan het werk bent. Bovendien mag je een vrijblijvende bijdrage geven om de workshop te ondersteunen, maar dit is niet verplicht.

Kom langs en ontdek jouw creatieve kant tijdens onze volgende sessie!

Vragen of meer info