Re-integratie na burn-out in mijn praktijk te Ekeren

Als coach help ik je na een burn-out bij jouw re-integratie naar het werkveld in mijn praktijk in Ekeren te Antwerpen. Door een begeleiding op maat zorgen we er samen voor dat je mentaal volledig klaar bent om jouw job te hervatten. Daarbij focussen we sterk op psychologische aspecten zoals een volledige herwinning van jouw zelfvertrouwen.

Burn-out coaching: een begeleiding op jouw maat

Als mens is het belangrijk om af en toe een stap terug te nemen in het werk dat je doet. Zo niet, dan dreigt een burn-out sneller om te hoek dan je zou denken. In onze prestatiegerichte maatschappij is het geen schande om toe te geven dat het je allemaal wel eens te veel wordt. Meer nog: het is zelfs moedig. Wanneer je je na deze periode geestelijk wat beter begint te voelen, is het mogelijk dat bij de gedachte aan je job de spanning of stress terugkeert. Tijdens mijn begeleiding gaan we rustig te werk en ben ik jouw luisterend oor. Zo ga ik na hoe jouw burn-out in eerste instantie tot stand is gekomen. Hierna gaan we op zoek naar een behandeling van de problemen om te verhinderen dat voor jou de druk opnieuw te hoog wordt. Op die manier vermijden we een herval in een negatieve spiraal.

Heb je vragen over re-integratie? 

Contacteer me om een plan te bespreken op jouw maat

Als vertrouwenspersoon in Ekeren voor outplacement, maar ook bij burn-outcoaching help ik je om je terug goed te voelen op het werk en aan een tempo waar jij je comfortabel bij voelt. Zo ga ik, indien je dat wenst, ook in gesprek met jouw werkgever om voortaan open en eerlijke communicatie te verzekeren tussen jou en jouw baas.

Contacteer me op info@awell.be of bel me op +32(0)471 27 35 30. Ook organiseer ik regelmatig infosessies en workshops, bezoek mijn blog voor informatie.

MIJN AANPAK

D.m.v. individuele gesprekken biedt Awell coaching en begeleiding aan voor medewerkers die zich klaar voelen voor werkhervatting (RTW). Concreet betreft het mensen die uitvielen door langdurige ziekte of een ongeval. Awell begeleidt hen via re-integratie naar een gelijkaardige of een andere functie binnen dezelfde organisatie of een nieuwe tewerkstelling bij een andere werkgever (al dan niet via outplacement).

De waarden resultaatgericht, menselijk en pragmatisch vormen de hoofdtoon in de Awell-methodiek. De basisvraag luidt: waar wil je naartoe? Daarvoor maakt Paul Dondeyne gebruik van een aantal heel concrete tools, zoals o.a. het logboek dat langdurig zieken naar een gezonde werkhervatting leidt.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer