Twijfels over huidige job?

Voel je je niet lekker (meer) op het werk? Heb je twijfels bij je huidige job? Wil je een betere work-life balance? Of wil je graag je carrière over een andere boeg gooien, maar weet je niet goed hoe? Dan is loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou!

Langdurig ziek?

Je was als medewerker aan de slag, maar als gevolg van langdurige ziekte of ongeval sta je al een tijd arbeidsongeschikt aan de kant? Je overweegt het om opnieuw aan het werk te gaan, maar zit met twijfels, bijv. over hoe met je werkgever contact opnemen? Je vraagt je af hoe het verder moet: gelijkaardige functie in dezelfde organisatie? Totaal andere functie in dezelfde organisatie? (Hoe) kan ik er mijn werkgever toe bewegen om een aangepaste functie aan te bieden? Of toch liever veranderen van werkgever?

Ontslagen?

Je bent recent door je werkgever ontslagen, of je vreest dat een ontslag in de lucht hangt. Je bent overmand door emoties : allerlei gevoelens van verdriet, boosheid (woede?), angst (bezorgdheid), schaamte… brengen je welbevinden in gedrang en je wil bij iemand in alle vertrouwen terecht.

Je wil graag rust en duidelijkheid : wat nu? Je zoekt een gids om je doorheen de volgende fase naar een nieuwe toekomst te (bege)-leiden.