✓ Samenwerking met huisartsen

✓ Begeleiding naar nieuwe job

✓ Burn-out preventietraining

Een optimale werkplek waarin collega’s fijn met elkaar omgaan, is van het grootste belang. Dat maakt niet alleen dat jouw medewerkers graag naar het werk komen, maar maakt ook dat ze beter presteren en zo bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Heb je vragen over de optimale werkplek?

Een optimale werkplek doet jouw bedrijf groeien

Als mens is het niet altijd eenvoudig om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Wanneer je als bedrijf op dat vlak het onderscheid kan maken, beschik je alvast over een voltreffer ten opzichte van jouw concurrenten om goed personeel aan te trekken en te houden. In mijn praktijk geef ik werkgevers graag tips over hoe ze een optimale werkplek kunnen creëren met respect voor ieders waarden, normen en talenten. Ook begeleid ik je bij de re-integratie van langdurig zieke werknemers. Zo is het mogelijk dat we een stappenplan opmaken waar zowel werkgever als werknemer wel bij varen en waardoor een optimale werkplek tot stand komt. Dit is eveneens het geval voor werknemers die kampten met een burn-out en terug aan het werk willen gaan.

Ziekteverzuim aanpakken | AWELL

Op zoek naar een oplossing om de werkplek te optimaliseren?

Boek een afspraak

Laat ons samen gaan voor het welzijn van jouw medewerkers op de werkvloer door een optimale werkplek te creëren. Zo ga je als werkgever voor werknemers die hun job steeds graag, maar bovenal ook goed doen. Contacteer me voor een afspraak om te bekijken wat ik voor jou kan doen of bel me op +32(0)471 27 35 30. Of bekijk mijn blog voor alvast wat nuttige tips.